LinkedIn Alumnegruppe

Som kandidat eller bachelor fra Nanoscience har du nu mulighed for at pleje dit netværk med studiekammeraterne og ikke mindst øge dit netværk med andre årgange fra Nanoscience-uddannelsen. Det kræver blot, at du tilmelder dig iNANOs LinkedIn-alumnegruppe via linket til højre.

Kriterier for optagelse:

Denne gruppe er den officielle LinkedIn-alumnegruppe for nuværende kandidatstuderende i Nanoscience-programmet samt for alumner fra Nanoscience-uddannelsen på iNANO, Aarhus Universitet.

Ved at tilmelde dig LinkedIn-alumnegruppen kan du bevare forbindelsen med dine med-studerende fra iNANO, stille spørgsmål og få adgang til de seneste nyheder omkring arrangementer og aktiviteter for alumner arrangeret af iNANO. Gå ikke glip af en invitation - tilmeld dig gruppen!

Som medlem kan du starte en diskussion, dele Nanoscience-relateret indhold og kommentere andre folks indlæg samt annoncere/efterspørge jobmuligheder. For at blive accepteret som medlem skal du være indskrevet på det fulde Nanoscience-kandidatprogrammet eller have en bachelor- eller kandidatgrad i Nanoscience fra Aarhus Universitet.

Tilmeld dig ved at klikke her.