Aarhus University Seal

UNDERVISNINGSMATERIALE

  • Inkluder nanoteknologi i din egen undervisning. Her finder du materiale du kan bruge enten direkte eller som inspiration til undervisningsforløb om nanoscience på både folkeskole- og gymnasieniveau.

Introducér eller bliv introduceret til nanoteknologi

Her kan du finde inspiration til at lave et undervisningsforløb om nanoscience for dine egne elever i f.eks. fysik, kemi eller bioteknologi. Du kan også som elev finde inspiration og ny viden om nanoscience og naturvidenskab generelt.

Formålet med magasinerne er at introducere eleverne til nanoteknologi og den spændende forskning som på sigt vil præge deres hverdag. Med det indblik som magasinerne giver eleverne, bliver de bedre i stand til at forstå, hvad nanoteknologi er og hvad nanoteknologi ikke er, da der tegnes et realistisk billede af de muligheder, vi har nu og i fremtiden. Mange vil forhåbentlig indse, at naturvidenskab kan være både fascinerende og yderst interessant.

Vi har tilstræbt os at præsentere de udvalgte historier på en faglig let tilgængelig måde med gode illustrationer, som er med til at gøre layoutet indbydende for eleverne. Vi håber, at magasinerne kan give et godt afsæt for en diskussion med eleverne om, hvad nanoteknologien kan bidrage med i fremtidens samfund.Hvis du har spørgsmål til iNANOs formidlingsaktiviteter kontakt venligst besoegsservice@inano.au.dk.