Aarhus University Seal

Betingelser for leje af Nanoramas udstyr

Herunder kan du læse vores betingelser, som du er nødt til at skrive under på ved udlevering af det aftalte udstyr, så læs det gerne grundigt. Vi har disse betingelser for at sikre både dig og Nanorama mod uenigheder og sikrer at vi med ro i sindet kan leje vores udstyr ud.

Læs om det praktiske vedr. leje af vores udstyr. Spørgsmål eller forslag til ændringer kan stilles til ta@nanorama.dk.


LEJEBETINGELSER

Udleje af Nanoramas udstyr sker kun til arrangementer, der afholdes i iNANO-huset. 

Kun udvalgt udstyr lejes ud. Se nanorama.dk.

Alt udstyr, der er udleveret, skal returneres til Nanorama på tidspunktet aftalt ved udlevering. Lejer rengør alt lånt materiel efter behov. Nanorama forbeholder sig retten til at opkræve ekstra gebyr, hvis rengøringen skønnes ikke at være tilstrækkelig. Alt materiel, der er beskadiget eller mangler ved tilbageleveringen erstattes 100% af lejer. Lejer har alene hele ansvaret for alt materiel fra udlevering til tilbageleveringen har fundet sted. Udstyret må kun bruges til dets egentlige formål.

Spørg ved udlevering, hvis nødvendigt, om udstyrets funktioner og hvordan det sættes op.

Nanorama kan i forbindelse med udlejning af fadølsanlæg også tilbyde salg af hele fustager øl leveret fra Carlsberg A/S. Ved påtænkt udskænkning af øl uden alkoholbevilling, opfordrer vi til at man søger lejlighedstilladelse ved Politiet. Nanoramas egen alkoholbevilling dækker på ingen måde arrangementer, der ikke er arrangeret af Nanorama.

- Betingelserne er skrevet af Nanoramas bestyrelse 2014.