Aarhus University Seal

De praktiske detaljer i 3 trin

1. Kontakt os

Hvis du er interesseret i at låne eller leje noget af Nanoramas udstyr, så skriv en mail til ta@nanorama.dk indeholdende ønsket udstyr, ønsket dato, navn og adresse, evt. foreningstilknytning, og telefonnummer. Så aftaler vi tidspunkt for udlevering og tilbagelevering. 

Læs vores betingelser for hhv. udlån og udlejning.

2. Udlevering

Mød op på iNANO og modtag udstyret af en repræsentant fra Nanorama. Hvis nødvendigt kan vi instruere dig i brugen af udstyret. Vi medbringer to kopier af låne-/lejeaftalen indeholdende betingelserne samt tidspunkter for udlevering og tilbagelevering af udstyret. Du får en kopi af den underskrevne aftale og evt. en faktura på det beløb, som du skal betale for leje.

3. Tilbagelevering

Tilbagelevering skal ske på iNANO til det aftalte tidspunkt, hvor der evt. vil være en repræsentant for Nanorama til stede. Hvis vi ikke er til stede på tidspunktet stilles udstyret pænt udenfor det rum i kælderen, hvor du fik udstyret udleveret - så kommer vi forbi og efterser udstyret og stiller det på plads. 

Hvis ikke du hører mere fra os inden for en uges tid, kan du gå ud fra, at det tilbageleverede udstyr var i tilfredsstillende stand.